Excursie Testoase Carreta si Insula Marathonissi – 3 Ore

3 Hours

Bun venit în aventura extraordinară în Zakynthos, acolo unde te vei întâlni cu celebrele Testoase Carreta carreta și vei explora frumusețea captivantă a insulei Marathonissi! Această excursie unică îți oferă oportunitatea de a experimenta natura într-un mod remarcabil și de a te conecta cu faimoasele reptile marine.

Vom începe această călătorie pe insula Zakynthos, un colț de rai în Marea Ionică, unde te vei alătura unei echipe de ghizi care vorbesct limba Romana. Vei primi informații captivante despre Testoasa Carreta carreta, o specie amenințată care a găsit adăpost pe această insulă. Vei descoperi detalii despre ciclul de viață al acestor minunate creaturi, despre eforturile de conservare și despre impactul pe care îl are turismul asupra habitatului lor natural.

Apoi, ne vom îmbarca pe o barcă confortabilă și ne vom îndrepta către insula Marathonissi, o bijuterie ascunsă a Mării Ionice. Pe măsură ce ne apropiem de coastă, vei fi cucerit de peisajele spectaculoase și de apele cristaline de un albastru irezistibil. Insula Marathonissi este o rezervație naturală, recunoscută pentru plajele sale idilice și pentru faptul că oferă oportunitatea unică de a vedea Testoasele Carreta carreta în habitatul lor natural.

Ajungând pe plaja de nisip fin a insulei Marathonissi, vei fi captivat de frumusețea sălbatică și de atmosfera liniștită. Vei avea timp să te relaxezi, să te răsfeți cu soarele cald și să te împrospătezi în apele cristaline. În timpul plimbării pe plajă, ai șanse mari să observi urmele testoaselor care au venit să depună ouă sau chiar să le întâlnești în drumul tău.

Pentru a asigura protecția testoaselor și a habitatului lor, vom respecta cu strictețe regulile de vizitare și ghidarea oferite de echipa de conservare. Vei învăța cum să interacționezi într-un mod responsabil cu aceste creaturi delicate și cum să le oferi spațiul și liniștea necesare pentru a-și continua ciclul de viață.

Excursia în Zakynthos pentru Testoasele Carreta carreta și insula Marathonissi este o oportunitate de a te conecta cu natura și de a înțelege importanța conservării speciilor amenințate. Vei pleca acasă cu amintiri prețioase și o dorință puternică de a proteja și promova această frumoasă insulă și viața sălbatică care

You can send your enquiry via the form below.

Excursie Testoase Carreta si Insula Marathonissi – 3 Ore
From €30
/ Adult
From €25
/ Child

Recent Posts

Recent Comments

Niciun comentariu de arătat.