Last minute Zakynthos

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print

La ora la care public aceasta ultima informatie despre  oferte last minute Zakynthos, ne mai despart exact 5 zile. Asadar pentru cei care aveti un scurt concediu de odihna , va propunem o vacanta in Zakynthos la doar 367 euro per persoana, data de plecare fiind 13.06.2015.  Recent renovat, hotelul Metaxa 3* , situat in statiunea Kalamaki, la doar 8 kilometri de agitata statiune Laganas poate fi o alegere excelenta atat pentru familii cat si pentru cuplurile care cauta o vacanta relaxanta. In pretul de 367 euro, atat cat este una dintre ofertele last minute Zakynthos,  beneficiati de 7 nopti cazare cu mic dejun, transport avion, taxe de aeroport, asistenta turistica, iar ca bonus, agentia va ofera o asigurare medicala si storno.

last minute zakynthos

last minute zakynthos

Plaja Kalamaki se afla la est de Laganas, in timp ce la vest gasim plajele Porto Koukla, Kaminha si plaja Keri.

Last minute Zakynthos-Argassi

In Argassi, hotelul Eleana 3* a pregatit pentru oaspetii sai oferte last minute Zakynthos cu preturi incepand de la 383 euro per persoana. Avand plaja la doar 5 minute de hotel, pretul de 383 euro ce va ofera 7 nopti de cazare cu mic dejun, transport avion, taxe aeroport, asistenta turistica si asigurare medicala , este unul mai mult decat generos.
Noua asezare Argassi, inregistrata ca sat in 1924, este un fel de extensie a capitalei , o adevarata suburbie de vara cu o intensa viata de noapte.
Tot in Argassi, gasim una dintre cele mai bune oferte last minute Zakynthos lansate de catre hotelul Palmyra 3*, un hotel renovat in 2014, situat la doar 100 metri de plaja si ceea ce este mai important, la doar 50 metri de baruri. Pretul? 392 euro per persoana, 7 nopti cazare cu mic dejun, transport avion, taxe aeroport. Sunt oferte last minute Zakynthos de nerefuzat, la cele 30 de grade Celsius , atat cat se inregistreaza acum in Zakynthos.

last minute zakynyhos

last minute zakynyhos

Pentru plecarea din 13.06.2015, nu trebuie ratata una dintre ofertele last minute Zakynthos de luxe, cea de la hotel Mabely Grand /Kampi 5*, probabil cel mai bun hotel din Zakynthos , situat intr-o zona pitoreasca, intins pe un teritoriu de 60.000 mp, inconjurat de livezi de maslini. In apropiere de afla Cape Skinari, unul dintre cele mai frumoase panorame, aflate foarte aproape de Blue Cave. In zona Exo Chora, unde se afla Mabely Grand 5*, se afla chiar satul cu acelasi nume, a carui piata gazduieste unul dintre cei doi arbori paltini de pe insula, care are o varsta de mai mult de jumatate de secol. Hotelul Mabely Grand 5* , inaugurat in aprilie 2008, isi asteapta oaspetii in data de 13.06.2015 cu preturi incepand de la 469 euro per persoana, pret ce include sapte nopti de cazare cu mic dejun, transport avion, taxe aeroport, asistenta turistica si asigurare medicala.

last minute zakynthos

last minute zakynthos

Last minute Zakynthos- all inclusive

Cea mai veche peninsula din punct de vedere geologic  este Vassilikos, aflata la capatul de est al insulei Zakynthos. Aici gasim unul dintre cele mai cautate hoteluri din Zakynthos, Imperial Beach 4*, unul dintre hotelurile recent renovate, unde pentru un sejur de sapte nopti cazare cu masa all inclusive, pentru plecarea din data de 13.06.2015 nu trebuie sa scoti din buzunar mai mult de  584 euro per persoana. Tot in acelasi complex se afla Zante Royal Resort 4*, unde un sejur de 7 nopti all inclusive porneste de la 594 euro per persoana.

last minute zakynthos

last minute zakynthos

Nu ratati oferte last minute Zakynthos all inclusive pentru plecarea din 15.06.2015!
Un alt hotel de 4 stele  din Zakynthos care ofera servicii all inclusive este Astir Palace 4*, pozitionat pe superba plaja din Laganas, aflat foarte aproape de zona animata a statiunii. Pretul unui sejur all inclusive  la Astir Palace 4* porneste de la 594 euro per persoana.

last minute zakynthos

last minute zakynthos

Distribuie aceasta postare...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Print this page
Print